Winkel RSS

Bjorn borg

Profiteer nu van de leukste acties van Björn Borg. De kledinglijn van Björn Borg is heel divers en waar de meeste het merk vooral kennen van hun ondergoed lijn zijn ze veel meer dan dat. U kunt namelijk ook terecht bij Bjornborg voor uw sportieve kleding, schoenen, tassen en brillen welke uniek zijn om te dragen. Alles word gemaakt van hoogwaardige kwaliteits- materiaal waardoor u altijd gegarandeerd bent van topkleding, schoenen enz. Bjorn Borg staat voor een kleurrijke en creatieve collectie welke het hele jaar door vernieuwd word zodat u altijd op zoek kunt gaan naar iets nieuws.

De onderbroeken

Toch een van de bekendste merken wereldwijd is het Björn Borg ondergoed. Met hun bekende brede band waar de merknaam opstaat en hun kleurrijke, creatieve en vaak interessante prints zijn de onderbroeken van Bjorn Borg een echte hype. Naast dat deze leuk en creatief vormgegeven zijn, zijn ze ook van hoogwaardige kwaliteit gemaakt zodat u ze niet na een aantal keer wassen de kleuren al ziet vervagen. Door het ruime assortiment en de snelle opvolging van diverse nieuwe designs heeft u altijd ondergoed waar u in gezien kan worden. Met zowel een uitgebreide herenlijn als een dameslijn met boxers & hipsters is dit toch een van de belangrijkste business van Bjorn Borg.

Kortingscodes & acties

Van tijd tot tijd zijn er leuke acties bij Bjorn Borg aanwezig, want de prijzen kunnen voor sommige wel eens de bottleneck zijn om ondergoed of andere kleding van Bjorn Borg aan te schaffen. Wij houden voor u de leukste acties en solden in de gaten zodat u optimaal kunt profiteren van uw online bestelling bij Björn Borg.

http://www.bjornborg.com/be

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er zijn momenteel 0 verlopen kortingscodes

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.