Winkel RSS

DVDpost

DVD post is de grootste online video on demand dienst van België welke een uitgebreide collectie van nieuwe films. Ze zijn al jaren een van de meest vooruitstrevende online videotheken van België en tegenwoordig hebben ze ook een uitstekend functionerende Video on demand dienst waarbij u voor een vast bedrag per maand films kunt kijken.

Meer dan 20.000 films

Waarbij een Netflix natuurlijk ook een uitgebreide collectie aan films en ook series heeft, heeft dvd post een nog veel grotere collectie aan films en dit ook allemaal voor uitstekend tarief. U kunt de films los bestellen in DVD en/of Blu-Ray kwaliteit maar er zijn ook verschillende abonnementen die u kunt afsluiten waarbij u voor een vast laag bedrag een x-aantal films kunt kijken.

Geen gedoe meer met illegaal downloaden of lopen naar een videotheek om te kijken of uw favoriet film nog beschikbaar is, maar gewoon met een paar klikken van de afstandsbediening meteen de nieuwste films op uw televisiescherm. Ideaal lui op de bank zitten met een bak popcorn en uw film kijken, wie wilt dit nu niet?

http://public.dvdpost.com/nl?logo=1

Actieve Kortingscodes

Momenteel 1 actieve coupon
succes 100%
Code:

DVDPost eerste maand gratis

Bent u een liefhebber van films en wilt u deze makkelijk zonder gedoe kunnen kijken op uw televisie? Dan kunt u nu de eerste maand heerlijk genieten van de diensten van DVDPost, ze hebben namelijk een... meer ››

Categorie:

Tags:

Verlopen kortingscodes

Er zijn momenteel 0 verlopen kortingscodes

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.