Winkel RSS

Klingel

Klingel is de online kledingwinkel voor zowel Heren-, dames- als kinderkleding. Met een zeer ruim assortiment aan kleding met ook maten oplopend tot maatje 56 richt Klingel zich op het brede publiek. Tevens bieden ze een leuk assortiment aan Wonen & Lifestyle producten waardoor u dus naast kleding nu ook terecht kunt voor leuke woonaccessoires bij de online shop van Klingel. Klingel is echt een e-shop waar u terecht kunt voor het familiegevoel en is gericht op gezellig online shoppen.

Klingel damesmode

De collectie dameskleding bij Klingel is leuk en veelzijdig te noemen, u kunt namelijk bij Klingel terecht voor de laatste fashion mode, maar ook voor lekkere luie kleding om een thuisdagje te houden. De kledingstijl is heel divers en bij de tijd, waardoor u altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends. Met een regelmatige vernieuwing van de damescollectie is Klingel een e-shop in kleding wat zeker de moeite waard is om in de gaten te houden en ook nog eens voordelig.

Woonaccessoires

Bij Klingel hebben ze naast hun ruime collectie aan dames-, heren- en kinderkleding ook een leuk assortiment aan woonaccessoires welke met het seizoen mee veranderd. Hierdoor kunt u voor elk tijdstip in het jaar leuk accessoires voor in huis bestellen en is uw huis ook regelmatig weer leuk aangekleed, want om uw huis gezellig en bij de tijds te maken hoeft u niet meteen grote investeringen te doen is de gedachte van Klingel.

http://www.klingel.be/nl/

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er zijn momenteel 2 verlopen kortingscodes
succes 100%
Code:

€10,- kerstkorting bij Klingel

Profiteer nu alvast van de kerstkorting bij Klingel, want u krijgt met bijgaande Klingel kortingscode maar liefst 10,- korting op uw bestelling met een waarde van minimaal 40,-. Dat is toch maar alvas... meer ››

succes 100%
Code:

€10 korting voor moederdag bij Klingel

Profiteer nu van maar liefst 10,- korting bij de online kleding en woonwinkel shop van Klingel. Gebruik hiervoor bijgaande Klingel kortingscode om hiervan te profiteren, bij Klingel kunt u terecht voo... meer ››