Winkel RSS

Livengo

Livengo is de beddenspecialist op het gebied van steigerhoutenbedden. Want u vind bij Livengo echt een uitgebreid assortiment aan de mooiste en unieke bedden allemaal gemaakt van steigerhout. Naast een bijzonder assortiment aan tweepersoons en eenpersoons bedden kunt u bij Livengo ook terecht voor robuuste kasten, nachtkastjes en bureaus welke natuurlijk ook gemaakt zijn van steigerhout. Steigerhout is namelijk de trend van dit moment en het is een houtsoort die ervoor zorgt dat u een robuuste look and feel krijgt in uw slaapkamer, welke ook te gebruiken is op kinderkamers, want in hun bedden assortiment vind u namelijk ook stoere kinderbedden terug, hoogslapers en stapelbedden.

Kwaliteit en goedkoop

De steigerhoutenbedden zijn van uitstekende kwaliteit en door de houtsoort is het ook een duurzaam bed welke jaren mee kan gaan, en ondanks dat u bijzondere en unieke bedden bij Livengo terugvind zijn ze helemaal niet duur. Zeker niet als u de acties en kortingscodes van Livengo in de gaten houd, want hierdoor kunt u nog goedkoper een mooi en nieuw bed online kopen bij Livengo.

http://www.livengo.be/

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er is momenteel 1 verlopen kortingscode
succes 100%
Promo:

10% korting op alle matrassen bij Livengo

Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op alle matrassen bij Livengo, klik op de aanbieding om nu te profiteren van deze actie. Livengo is de online shop waar u terecht kunt voor een uniek en ruim ... meer ››

Categorie:

Tags: