Winkel RSS

Sarenza

Sarenza is oorspronkelijk opgericht in Frankrijk in 2005 en in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een online winkel welke zich puur richt op schoenen en hier in Frankrijk inmiddels ook de grootste online winkel is geworden. Met winkels onder meer in België, Nederland, Duitsland enz. is Sarenza een online schoenenwinkel waar u terecht kunt voor werkelijk waar alle soorten schoenen.

Ruim assortiment

Met inmiddels meer dan 640 verschillende merken, 44.000 modellen schoenen! En meer dan 400.000 schoenen op voorraad is Sarenza een schoenenwinkel waar u niet zomaar gaat misgrijpen, want ze hebben werkelijk waar van alles op het gebied van Footwear. Denk hierbij aan sneakers, laarsjes, pumps, slippers, sandalen en ga zo maar door. Als u op zoek bent naar schoenen dan moet het wel heel gek lopen als u niet bij Sarenza de schoen vind die bij u past.

http://www.sarenza.be

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er is momenteel 1 verlopen kortingscode
succes 100%
Promo:

Geen verzendkosten bij Sarenza

Vanaf heden kunt u profiteer van gratis verzending bij Sarenza. Geen gedoe meer met verzendkosten betalen als u iets besteld en retour sturen wat ook weer geld kost omdat een schoen toch niet zo pas a... meer ››